-Advertisement-

Amazon February Quiz Answer–Win ₹20000 Pay Balance-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

Amazon February Quiz Answers

Amazon February Quiz Answers – win ₹20000 Pay Balance | 1 Winner

Amazon February Quiz: Details

Amazon February Quiz Details
Quiz Name Amazon February Quiz
Quiz Run Time : 12th Feb to 28th Feb 2021
Quiz Winners : 1
Number Of Questions : 7
Quiz Prize Declaration : On 31st March 2021
Prize : ₹20000 Amazon Pay Balance

How To Play This Amazon February Quiz

1, First Of All, If You Don’t Have an Amazon App Then Get it From Playstore

2. Open The App > Go to Homepage > Scroll Down Below

3. You Will See February Amazon Quiz Banner Like Below

4. Just Click On Banner & Quiz Will Start

5. You Can Now Follow Below Provided Answers To Win This Quiz, If You Don’t Know The Answers


Amazon February Quiz Answers – Live Quiz

Question 1 – As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer – valentine

Question 2 –  For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been canceled?

Answer – Haryana

Question 3 –  Which of these organizations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer – Indian Coast Guard

Question 4 –  12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer – Darwin

Question 5 –  National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer – CV Raman

Question 6 –  Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer – Tampa Bay Buccaneers

Question 7 – In February 2019, which of these Bollywood movies released won a record 13 Filmfare Awards?

Answer – Gully boy

Question 7 – On February 2nd, 1990 the 30-year-old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer – Fw De Klerk

You Can Check All Previous Results Of Amazon Quiz & Amazon Quiz Winners – All Amazon Quiz Results-Winners List Of All Amazon Quiz

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...