Amazon Festive Quiz Answers–Win ₹15000 Pay Balance-Techweu

quiz techweu
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

Amazon Festive Quiz Answers

(All Answers) Amazon Festive Quiz Answers – Win ₹15000 Pay Balance

What You Have to Do is Just Answer All 5 Questions Correctly & If You Are Lucky Enough Then You Will Get Free ₹15000 Amazon Pay Balance

You Can Check Questions & Answers Of All Previous Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers On Respected Links


Amazon Festive Quiz – Answer & Win Free ₹15000 Pay Balance

Note – This is the App Only Quiz, So We Recommend You To Install The Amazon App From Google Play Store Or Apple App Store

1, First Of All, Just Get & Install Amazon App in Your Smartphone

2. Now Just Open The Amazon App & Make New Account Using Signup Option

3. Head Over to Amazon App Homepage & You Will Able To See The Banner Of Amazon Festive Quiz – Win Pay Balance”

4. Just Click On That Banner & You Are About To Start The Amazon Festive Riddles Quiz

Techweu Tip: For Your Easiness, I Have Solved The All Questions Of This Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Festive Riddles Quiz Below

Amazon Festive Quiz Answers – Win ₹15000

Question 1 – What is this kind of floor decoration, prevalent during the festival of Pongal known as?

Answer 1 –  Kolam

Question 2 – What is this musical instrument commonly played during Bihu celebrations known as?

Answer 2 –  Pepa

Question 3 – This type of sugar halwa surrounded by sesame and jaggery laddoos are typical of the food eaten on which occasion in Maharashtra?

Answer 3 –  Makar Sankranti

Question 4 – This preparation shares its name with which of these festivals?

Answer 4 –  Pongal

Question 5 – This kind of creatively made kites are commonly seen in a kite festival held on which occasion?

Answer 5 –  Uttarayan


Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win OnePlus 8T

I come at the end of summer and winter and right in the middle of a party. What am I?

Ans. The letter R

I come at the start of Rocket and at the end of the cracker, what am I?

Ans. The letter R

If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?

Ans. Dussehra

Which of these glasses will get filled first?

Ans. 3

All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?

Ans. Navratri


Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹15000

1. What is the day before day after the day after the day before yesterday?

Ans. Yesterday

2. It cracks, stays for a moment, and then vanishes before your eyes. What festive item is it?

Ans. Firecrackers

3. Brothers and sisters I have none, but that man’s father is my father’s son. Who is that man?

Ans. My son

4. A ribbon is 30 inches long. If you cut it with a pair of scissors into 1 inch pieces, how many snips would it take?

Ans. 29

5. What will replace the question mark?

Ans. Option A


Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹75000

Question 1. For breakfast, Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?

Answers 1 – 20 minutes

Question 2. I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answers 2 – The number 15

Question 3. A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answers 3 – 1 hour

Question 4. Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answers 4 – 87

Question 5. Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali

Answers 5 – Shahrukh

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹25000

Q1. A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a greenhouse made of?

Ans. Glass

Q2. A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?

Ans. 3

Q3. Precious stones in a pack of cards. What?

Ans.Diamonds

Q4 I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Ans. A Dictionary

Q5. I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?

Ans. The letter I

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹50000

Question 1. Connect the two visuals to get the name of an actress

Answer 1 – Dia Mirza

Question 2. I come at the start of Rocket and at the end of the cracker, what am I?

Answer 2 – The letter R

Question 3. Diwali is not complete without me, and I am in both of what you see on screen. What am I?

Answer 3 – Light

Question 4. If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what company’s name?

Answer 4 – Google

Question 5. If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it?

Answer 5 – A Secret


Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Sony Mirrorless Camera

Question 1 – What begins with T ends with T and has T in it?

Answer 1: A teapot

Question 2 – What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer 2: A clock

Question 3 – I turn everything but I do not move. What am I?

Answer 3: Mirror

Question 4 – I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer 4: A hole

Question 5 – I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer 5: Charcoal

More Details Of This Quiz 

  1. This Contest will commence on 16th October from 12:00:01 a.m. (IST) to 21st October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in the account as Amazon Pay Balance.

- Advertisement -

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here