-Advertisement-

Amazon Quiz Today Answers-Win ₹50000-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at Techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 | Today’s Answers Of Amazon 2nd November 2020 Quiz 

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.


Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 

  • Amazon Today’s QuizAmazon ₹50000 Quiz
  • Today’s Prize – Free ₹50000
  • Time – 8 AM To 12 PM on 2nd November 2020
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 30th November 2020

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Get The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Now Just Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”

4. Next Page You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :

5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page

6. There Will Be “Daily Amazon Quiz”, “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes

7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below

8. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Answers Today 2nd November – Win ₹50000

1) Who recently became the first batsman to hit centuries in back-to-back IPL matches?

Ans: Shikhar Dhawan

2) Which of these actors is one of the producers of the movie Chhalaang starring Rajkummar Rao?

Ans: Ajay Devgn

3) Which former model’s bronze statue was recently unveiled in her hometown of Sevniça in Slovenia?

Ans: Melania Trump

4) What mandatory cloth is used in the making of this flag?

Ans: Khadi

5) Which car manufacturer acquired this brand of cars in 1998?

Ans: Volkswagen

Amazon Live Quiz Answers :


Currently Live Daily Amazon Quizzes Answers:- 

Amazon Today’s Quiz Answers For Great Indian Festival Quiz – Win ₹50000 | 9th October 2020

Quiz Runtime – 27th September to 16th October 2020 | Number Of Winners – 1

  1. Question 1 – What is the additional cash back you will get on a minimum purchase of ₹1,000 as your first order? Answer 1 – 5%
  2. Question 2 – Golden hour deals will be live from _PM to _AM only on the app – Answer 2 – 8 PM to 12 AM
  3. Question 3 – When does the Great Indian Festival Start? Answer 3 – 17th October 
  4. Question 4 – When does the Great Indian Festival sale start for prime members? Answer 4 – 16th October
  5. Question 5 – You can get an additional 10% discount on _ credit/debit card? Answer 5 – HDFC Bank

More Details Of This Quiz Here – Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Answers For Mirzapur Quiz – Win ₹10000 | 9th October 

Quiz Run Time – 5th October to 22nd October 2020 | Number Of Winners – 50

  1. The character shown in the image said the dialogue ‘Darr Ki Dikkat Yehi Hain Ke Wo Kabhi Bhi khatam Ho Sakta Hain’. Identify the character. – Kaleen Bhaiyya
  2. Which of these actors has the same surname in the series ‘Mirzapur’ as he does in real life? – Pankaj Tripathi
  3. How many eggs does Guddu Bhaiyya eat in Season 1? – 50
  4. Based on the video, which of these is written on the number plate of a car driven by Munna, in the video? – King of Mirzapur
  5. In this video, Guddu is shown training whom to shoot? – Golu
  6. In the video Munna says, ’Hum ek naya niyam bana rahe hai, ke Mirzapur ke gaddi pe baithne wala ___________ ’ Fill in the blanks. – Koi bhi niyam badal sakta hai

More Details Of This Quiz Here – Amazon Mirzapur Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Answers For Oppo F17 Pro Quiz – Win Oppo F17 Pro | 9th October 

Quiz Run Time – 5th October to 5th November 2020 | Number Of Winners – 1

  1. What is the charging speed of Oppo F17 pro? Ans: 30W VOOC Flash Charge 4.0
  2. How many cameras are there in Oppo F17 pro? Ans: 6AI portrait cameras
  3. How slim is Oppo F17 pro? Ans: 7.48mm Ultra sleek body
  4. Which processor is present in Oppo F17 pro? Ans: MediaTek Helio P95
  5. How much RAM & ROM is present in F17 pro? Ans : 8GB + 128GB

More Details Of This Quiz Here – Amazon Oppo F17 Pro Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Answers For Mivi Duopods M80 Quiz – Win Mivi Duopods M80 | 9th October 

Quiz Run Time – 5th October to 5th November 2020 | Number Of Winners – 40

  1. Mivi Duopods M80 is the latest addition to the True Wireless earbuds segment by Mivi. Which of the following is a feature of Mivi DuoPods M80? Answer 1: All of the above
  2. Mivi Duopods M80 provides Music Playback up to ___ Hrs with charging case. Answer 2: 30 Hrs
  3. Does Mivi Duopods M80 provide super-low latency for pro gaming? Answer 3: TRUE
  4. What Bluetooth Version does Mivi Duopods M80 support? Answer 4: 5.0
  5. Mivi Duopods M80 features MEMS built-in mic for crystal clear calls. Answer 5: TRUE

More Details Of This Quiz Here – Amazon Mivi DuoPods Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Answers For PTron Bassbuds Pro Quiz – Win ₹1000 | 9th October 

Quiz Run Time – 5th October to 5th November 2020 | Number Of Winners – 100

  1. Question 1: PTron Bassbuds Pro is a True Wireless earbud featuring a built in Mic and high bass. Which of the following is NOT a feature of Bassbuds Pro? Answer 1: Can make muffins
  2. Question 2: PTron Bassbuds Pro offers a total playtime of up to __ Hrs with charging case. Answer 2: 12 Hrs
  3. Question 3: PTron Bassbuds Pro supports Voice Assistant – Google/Siri/Alexa Answer 3: TRUE
  4. Question 4: Which of the following is a feature of pTron Bassbuds Pro? Answer 4: All of the above
  5. Question 5: PTron Bassbuds Pro True Wireless Earbuds take _ Hrs to get fully charged Answer 5: 1.5Hrs

More Details Of This Quiz Here – Amazon PTron Bassbuds Pro Quiz Answers


Amazon Daily Quiz – Winning Proof

We Have Won Nokia Smartphone Once & Here is The Proof Of Amazon Quiz Winning.

How Amazon Declare The Winners ?

Amazon Winners Names Declaration is fully Computerized Process & Winners Selected By Computer-Based Lucky Draw Only. No Manual Or Human Process Involved In This.

Do We Need To Tweet After Playing Amazon Quiz? 

No, There is No Need To Tweet After Playing Daily Amazon Quiz, But Tweet Can Increase Your Chance Of Winning.

How Much Time Does It Take To Get Amazon Quiz Prize? 

After Winners Declaration Some Of The Online Prizes Like Amazon Pay Balance Credited Instantly In Winners Wallet & Some Prizes Like Physical Products Takes 5-10 Days To Get Delivered.

Final Words : 

So This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Amazon Quiz Time Daily Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Time Within 5 Seconds

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.
-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...