Amazon Small Business Day Quiz answers – Win ₹10000 Pay-Techweu

quiz techweu
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Amazon Small Business Day Quiz Answers

[Answers] Amazon Small Business Day Quiz – Win ₹0000 Pay

Total 10 Peoples Will Be Selected as Winner From This Small Business Day Quiz & Amazon ₹10000 Pay Balance Will Be Credited Into Their Pay Wallet Before 5th January 2021.

Amazon Small Business Day – How To Play This Quiz?

1, First Of All, Just Login Into Amazon Account

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

2. Now Just Click On Search bar & Search For Word “Quiz

3. On Next Page, You Will See FunZone Banner – Just Click On That. There Will Be Amazon Daily Quiz & Amazon The Credit Card Quiz Answers Will Be There Along With Small Business Quiz.

4. Now Click On “Small Business Day” Quiz Banner & They Will Ask You to Watch The Video. Just Skip The Video & Click On Start Quiz Button

5. Now Select Answers According To Below Posted Solved Answers

Amazon Small Business Day Quiz – All Correct Answers

Question 1 – On Small Business Day (12th of December 2020), small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __ off on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer 1 –  70%

Question 2 – Which of the following is an Amazon program that features unique and innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answer 2 –  Amazon Launchpad

Question 3 – On Small Business Day 2020, customers will receive 10% Amazon Pay cashback on pre-paid transactions on 4 crore+ products offered by small businesses.

Answer 3 –  TRUE

Question 4 – Which of the following statement is true about Amazon Karigar?

Answer 4 –  All of the above

Question 5 – During the Small Business Day sale (12 December 2020), which of the following options will you NOT find deals and offers on?

Answer 5 –  Jet engines


Amazon Small Business Day Quiz Answers – All Correct Answers

This is Older Amazon Small Business Day Quiz Answers

Question 1: There are more than 6.5 lakh Indian small businesses that sell on Amazon.

Answer: TRUE

Question 2: ____ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicraft heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique arts & crafts from 20 states in India, it enables weavers & artisans to showcase products handcrafted in India.

Answers: Amazon Karigar

Question 3: Which of the following is an Amazon program that features innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answers: Amazon Launchpad

Question 4: During the Great Indian Festival, small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __% on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer: 70%

Question 5: You can listen to an inspiring seller story by tapping the mic button on the Amazon app on Android devices and saying “Alexa, tell me an Amazon seller story”

Answer: True

More Details Of This Quiz :-

1. This Contest will commence on 10 December 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 20th December 2019 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 20,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

- Advertisement -

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here