A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.
We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.
Amazon Echo Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Guys Are Enjoying Our Amazon Pay Add Money Offers & Jio Recharge Cashback Offers. Here comes Another Quiz From Amazon India. Amazon India Users Have to Give Right Answers of This Amazon Echo Quiz’s All The Questions & Depend Upon Luck They Can Win Free Amazon Echo.
Winners Of This Echo Amazon Quiz :
A total of 1 participant will be selected as winners of this Quiz Contest who answer all 5 (Five) questions correctly.
Prize Of This Amazon Echo Quiz:
1, First Of All, If You Don’t Have an Amazon App Then Get it From Playstore
Note – If you already have the app installed then follow Step 3
2. Open The App > Go to Homepage
3. You Will See Amazon Echo Quiz Banner
4. Just Click On Quiz Banner & You Are About to Start The Quiz
5. Now Follow Below Provided Answers To Win This Quiz
Q1. Madhya Pradesh has launched India’s first hot air balloon safari in which national park?
Ans– Bandhavgarh National Park
Q2. Founded by Gurudev Rabindranath Tagore in 1921, which is also the oldest Central University in India?
Ans– Visva-Bharati
Q3. USA has recently announced plans to have the first nuclear reactor built at which place by the end of 2026?
Ans– Moon
Q4. This airline shares its name with which of the following?
Ans– A color
Q5. This device was widely used in Western Europe to do what up until the sixteenth century?
Ans– Keep time
This is Older Amazon Echo Quiz Answers
1) The 2020 Nobel Prize for Chemistry was jointly awarded to Chemistry experts of USA and which other country?
Ans: France
2)Justice KK Usha, who recently passed away, was the first woman chief justice of which state?
Ans: Kerala
3)Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah has been sworn in as the New Emir of which country?
Ans: Kuwait
4)The emperor who commissioned this monument to be built was the successor of which Mughal Emperor?
Ans: Jahangir
Ans: HIV/AIDS
Echo Amazon Quiz All Correct Answers
This is Older Amazon Echo Quiz Answers , Released In 2018
1. Amazon Echo is a hands-free smart speaker, how do you control it?
Answer:- with your voice
2. Which of these can you NOT do with your Echo device?
Answer:- deadlift a 100 kgs
3. You can book a flight on Goibibo using your Echo device.
Answer:- True
4. What is the voice and brain behind the Echo device called?
Answer – Alexa
5.Which of these can Alexa NOT do?
Answer – Feed you snacks
6. On your Echo device, you can ask Alexa to turn on compatible smart lights.
Answer – True
More Details Of This Echo Amazon Quiz:
Specifications Of Amazon Echo
- Just ask for a song, artist, or genre from your favorite music services like Amazon Prime Music, Saavn, and TuneIn. Using multi-room music, you can even play music across multiple Echo devices at the same time.
- With seven microphones, beam-forming technology, and noise cancellation, Echo hears you from any direction even in noisy environments or while playing music.
- Call or message anyone hands-free who also has an Echo device or the Alexa App. Simply ask “Alexa, how do I set up calling?” to get started.
- Controls lights, plugs, and more with compatible connected devices from Philips, Syska, TP-Link, and Oakter.
- Alexa is always getting smarter and adding new features and skills. Just ask Alexa to order food from Zomato, request a ride from Ola, book a carpenter from Urbanclap, and more.


