-Advertisement-

Amazon Festive Riddles Quiz All Answers-Win ₹75000-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers

(All Answers) Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers – Answer & Win Rs.75000

What You Have to Do is Just Answer All 10 Questions Correctly & If You Are Lucky Enough Then You Will Get Free iPhone 11 Pro


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz – Answer & Win Free Pay Balance

Note – This is the App Only Quiz, So We Recommend You To Install The Amazon App From Google Play Store Or Apple App Store

1, First Of All, Just Get & Install Amazon App in Your Smartphone

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

2. Now Just Open The Amazon App & Make New Account Using Signup Option

3. Head Over to Amazon App Homepage & You Will Able To See The Banner Of Amazon Festive Riddles Quiz – Win Pay Balance”

4. Just Click On That Banner & You Are About To Start The Amazon Festive Riddles Quiz

Techweu Tip: For Your Easiness, I Have Solved The All Questions Of This Quiz & You Will Find All Correct Answer to This Amazon Festive Riddles Quiz Below

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹75000

Question 1. For breakfast, Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?

Answers 1 – 20 minutes

Question 2. I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answers 2 – The number 15

Question 3. A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answers 3 – 1 hour

Question 4. Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answers 4 – 87

Question 5. Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali

Answers 5 – Shahrukh

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹25000

Q1. A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a greenhouse made of?

Ans. Glass

Q2. A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?

Ans. 3

Q3. Precious stones in a pack of cards. What?

Ans.Diamonds

Q4 I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Ans. A Dictionary

Q5. I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?

Ans. The letter I

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹50000

Question 1. Connect the two visuals to get the name of an actress

Answer 1 – Dia Mirza

Question 2. I come at the start of Rocket and at the end of the cracker, what am I?

Answer 2 – The letter R

Question 3. Diwali is not complete without me, and I am in both of what you see on screen. What am I?

Answer 3 – Light

Question 4. If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what the company’s name?

Answer 4 – Google

Question 5. If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it?

Answer 5 – A Secret


Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Sony Mirrorless Camera

Question 1 – What begins with T ends with T and has T in it?

Answer 1: A teapot

Question 2 – What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer 2: A clock

Question 3 – I turn everything but I do not move. What am I?

Answer 3: Mirror

Question 4 – I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer 4: A hole

Question 5 – I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer 5: Charcoal


More Details Of This Quiz 

  1. This Contest will commence on 16th October from 12:00:01 a.m. (IST) to 21st October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.
-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...