Amazon Students Day Quiz Answer– Win Lenovo Thinkpad-Techweu

quiz techweu
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Amazon Students Day Quiz Answers

Total 1 user Will Be Selected as Winner From This Amazon World Animal Day Quiz & Lenovo ThinkPad Will Be Credited Into Their Pay Wallet Before 31st January 2021.

Amazon Students Day Quiz – How To Play This Quiz?

1, First Of All, Just Login Into Amazon Account

2. Now Just Click On Search bar & Search For Word “Quiz

3. On Next Page , You Will See FunZone Banner – Just Click On That. There Will Be Amazon Daily Quiz There Along With Amazon Students Day Quiz.

4. Now Click On Amazon Students Day” Quiz Banner & They Will Ask You to Watch The Video. Just Skip The Video & Click On Start Quiz Button

5. Now Select Answers According To Below Posted Solved Answers

Amazon Students Day Quiz Answers | Solved 

Q1: In 2019, Which Indian…

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As A Student, Which Famous Indian Once Mis Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer 4: Harvard

Q5: One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer 5: University Of California, Berkeley

Q6: While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacturer Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

Done !! Congratulations, You Just Cleared The Amazon Students Day Quiz, Now Keep Your Eyes On Prize List


More Details Of This Students Day Quiz:-

1. This Contest will commence on 1st October 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 10th October 2020 at 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.

3. Once you have signed-in to Amazon., you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (Ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

- Advertisement -