-Advertisement-

Amazon Apple iPhone 12 Quiz Answers-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Amazon Apple iPhone 12 Quiz Answers

(All Answers) Amazon Apple iPhone 12 Quiz – Answer and Win iPhone 12

Yesterday We have Posted Amazon Quiz Answers & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion is  The Amazon iPhone 12 Quiz, Where They Are Giving Away free iPhone 12.


Amazon iPhone 12 Quiz – Answer and Win iPhone 12

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Get The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon iPhone 12 Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Techweu Tip: For Our Reader’s Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon iPhone 12 Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Apple iPhone 12 Quiz Answers 

  1. Gurpurab or Prakash Utsav is celebrated every year to commemorate the birth of which guru?  | Guru Nanak
  2. Giannis Antetokounmpo who recently signed the biggest contract in NBA history with the Milwaukee Bucks was born in which city?  | Athens
  3. ViacomCBS recently sold what publishing company to Penguin Random House for over $2 billion?Simon and Schuster
  4. Name this food item that gets its name from an old German word for “bracelet” | Bagel
  5. These iconic post boxes are found in which country | UK

Amazon Apple iPhone 12 Quiz Answers 

This is Older Amazon Apple iPhone 12 Quiz

1) As of November 2020, the ‘One Rank One Pension’ scheme in India benefits which of the following groups of people?

Ans: Armed Forces Veterans

2) Which popular app recently launched UPI payment services in India in November 2020?

Ans: WhatsApp

3) Known in Turkey as Ege Deniz, this arm of the Mediterranean Sea is in the news for a natural disaster. Which sea is this?

Ans: Aegean Sea

4) Which of these games is most likely to be played using the objects shown in the picture?

Ans: Poker

5) Which of these actors is known for voicing this character in the Marvel Cinematic Universe?

Ans: Vin Diesel


Amazon Apple iPhone 12 Quiz Answers 

This is Older Amazon Apple iPhone 12 Quiz

1) Sean Connery, who recently passed away, appeared as James Bond for the first time in which film?

Ans: Dr. No

2) By what name is Jadav “Molai” Payeng, an activist from Majuli popularly known?

Ans: General Motors

4) This is a historical painting from which country?

Ans: The Walt Disney Company

Now You Are Eligible To Win Free iPhone 12 On This Amazon iPhone 12 Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of iPhone 12:

1, This Contest will commence on 22nd November 2020 from 8:00:01 am. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon. in App”).

3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an iPhone 12 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...