-Advertisement-

Amazon Dyson Air Purifier Quiz answers-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

Amazon Dyson Air Purifier Quiz :

Amazon Dyson Air Purifier Quiz Details
Quiz Name Dyson Air Purifier Quiz
Quiz Run Time : 13th April 2021 | 12 AM to 11.59 PM
Number Of Winners : 3
Winners Declaration : 14th April 2021

How To Play Amazon Dyson Air Purifier Quiz 

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Get The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To the Home Page Of The App & Click On Search Bar & Search For “Quiz

4. Scroll Down Below & You Will See Amazon Dyson Air Purifier Quiz Banner

Techweu Advice: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Dyson Vacuum Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers – 13th April 2021

Question: In March 2021, the UN General Assembly adopted an India-sponsored resolution declaring 2023 as the International Year of what?

ans : (i)millets

Question: Which country is building the world’s first platypus sanctuary?

ans : (ii)Australia

Question: Which surveillance satellite, built by PES University students for DRDO, was deployed in space to monitor the Indian Ocean Region?

ans : (iii )sidhunetra

Question: In which story is this animal referred to as “Kichi”

ans : (iv)Mowgli

Question: What particular phrase is associated with this Google product?

ans : (v)hey google


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

1) Housing For All — A Better Urban Future’ is the 2020 theme for which day celebrated every year by the UN on October 5?

Ans : World Habitat Day

2) 23 Yards’ is a new brand of personal care products launched by which former Indian cricketer?

Ans : Ravi Shastri

3) The BBC short story award for 2020, won by Sarah Hall who became the first to ever win the award twice, is supported by which University?

Ans : Cambridge University

4) Which country released official stamps honouring this character?

Ans : Japan

5) Who was the first Indian woman to win a silver medal in this sport in the Olympics?

Ans : P.V Sindhu


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 16th October 2020

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

1) Prime Minister Narendra Modi recently inaugurated a conference named RAISE 2020. RAISE 2020 is a global summit on what?

Ans : Artificial Intelligence

2) The iconic Sawantwadi wooden toys comes from which Indian state?

Ans : Maharashtra

3) Origin Space, a company from which country is set to send out the world’s first asteroid mining robot into space in November 2020?

Ans : China

4) What is this design called, that first attained popularity in Europe?

Ans : Polka Dots

5) This is a graffiti of which iconic scientist?

Ans : Stephen Hawking

Also Play :


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 11th August 2020

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

Question 1) India recently helped in restoring a 300-year-old Kali temple at Natore in which country?

Answer is : Bangladesh

Question 2) Which country has been announced to be the host of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer is : UAE

Question 3) The Ministry of Human Resource & Development in the Indian government has recently been renamed as what?

Answer is : Ministry of Education

Question 4) The Grand Finale of which of these events, where students would be competing to solve 243 problem statements is from August 1-3, 2020?

Answer is : Smart India Hackathon

Question 5) Naseerudddin Shah plays the role of Pandit Radhemohan Rathod in which Amazon original series?

Answer is : Bandis Bandits


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 4th August 2020

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

Question 1. Who recently became the second-fastest all-rounder to reach the Test double of 4000 runs and 150 wickets?

Answer 1 is – Ben Stokes

Question 2. Rose Christiane Raponda became the first female prime minister of which country in July 2020?

Answer 2 is – Gabon

Question 3. Lourdes Roman Catholic shrine, which organised world’s first e- pilgrimage, is located in which country?

Answer 3 is – France

Question 4. Which country has recently started resettling Rohingya refugees on a floating island named ’Bhasan Char‘?

Answer 4 is – Bangladesh

Question 5. What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer 5 is – NEOWISE


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 16th May 2020

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

Q1. Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?
Ans- Madurai

Q2. Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?
Ans- Russia

Q3. Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?
Ans- No one has scored 5O hundreds

Q4. Which star features in the upcoming game ‘Cyberpunk 2077’?
Ans- Keanu Reeves

Q5. What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?
Ans- Garud


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 7th March 2020

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

Question 1. Rial is the official currency of ______. Fill in the blanks.

Answer is – Iran

Question 2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer is – Keoladeo National Park

Question 3. What is the chemical symbol of lead?

Answer is – Pb

Question 4. Wellington is the capital of which country?

Answer is – New Zealand

Question 5. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)

Answer is –FALSE


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers  | 7th December

This is Older Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers

  1. Online application, e-visa, ‘e-MASIHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer – HAJ

2. The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer – Jnanpith Award

3. Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer – Jim Parsons

4. Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer – KV Kamath

5. Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer – Pakistan


Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers 

This is Old Dyson Air Purifier Quiz Answers

Question 1 – ______ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.

Answers – National Press Day

Question 2 – The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

Answer is – Spiders

Question 3 -In the movie ‘Avatar’, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

Answers – Unobtainium

Question 4 – Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

Answer is – Virat Kohli

Question 5 – Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answers – Medusa

Congratulations !! You have Just Completed The Amazon Dyson Air Purifier Successfully


Amazon Dyson Quiz  – Rules :

1. This Contest will commence on 7th December 2019 from 12:00:01 a.m. (IST) to 7th December 2019 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 7 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 7 participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Dyson Air Purifier (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...