-Advertisement-

Amazon OnePlus TV Quiz Answers-Techweu

-Advertisement-

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

Amazon OnePlus TV Quiz Answers


How To Play Amazon OnePlus TV Quiz – Win OnePlus Y Series TV

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Get The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To the Home Page Of The App & Click On Search Bar & Search For “Quiz

4. Now Click On First ‘Funzone‘ Banner, Open It & You Will See Amazon OnePlus TV Quiz Banner

Techweu Advice: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon OnePlus TV Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below


Amazon OnePlus TV Quiz Answers – [Latest Quiz] 

Question – Which state recently declared the Amboli region in the Western Ghats as a ‘Biodiversity Heritage’ site?

Answer (i) Maharashtra

Question – Which country will host the 2022 AFC Women’s Asian Cup?

Answer (ii)India

Question – What is Ever Given owned by Shoei Kisen Kaisha?

Answer (iii)Container Ship

Question – Name the popular chocolate spread that is created with these nuts by Ferrero.

Answer (iv)Nutella

Question – Which ancient civilization worshipped this animal and depicted their Gods with them too?

Answer (v)Egypt


Amazon OnePlus TV Quiz Answers – [Expired Quiz] 

This is Old Amazon OnePlus TV Quiz Answers

1. Which national park, that launched night safaris in March 2021, is home to one of the highest density of Royal Bengal tigers in the world?

Answer – Bandhavgarh National Park

2. Iranaitivu island in the Gulf of Mannar, in news as a proposed burial site for COVID-19 victims, is a part of which country?

Answer – Sri Lanka

3. Who was the first player to win Man of the Match for India in an ODI in 2021?

Answer – Shikhar Dhawan

4. This creature is the national animal of which country?

Answer – Scotland

5. What do the initials written on this candy stand for?

Answer – Mars and Murrie


Amazon OnePlus TV Quiz Answers – [Expired Quiz] 

This is Old Amazon OnePlus TV Quiz Answers

Question 1 – In February 2021, which Indian was appointed by UN chief Antonio Guterres as Under-Secretary-General?

Answer –  Usha Rao-Monari

Question 2 – The Mandu festival and the Khajuraho dance festival happens in which Indian state?

Answer – Madhya Pradesh

Question 3 – Which country recently hosted the 2021 World Future Fuel Summit?

Answer – India

Question 4 – The celebration of which of these German festivals is primarily associated with this drink?

Answer – oktoberfest

Question 5 – Which of these companies founded in a place like this, supplied test and measurement instruments for Disney’s ‘Fantasia’?

Answer –  HP

Amazon OnePlus TV Quiz  – Rules :

1. This Contest will commence on 26th June 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 10th July 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon. in App”).

3. Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 8 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 7 participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 4K TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

TechWeu
TechWeu is an independent publication dedicated to the world’s most widely used category .we are here to influence & an aware audience who are technology enthusiasts, industry professionals, and savvy millennials. Our community is a different alliance of master authors, gadget analysts, videographers, columnists, and Android designers who have met up and work as a community with an aim of versatile innovation and the determination to convey quality content.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

-Advertisement-

Latest articles

-Advertisement-

Related articles

Hola!

Want to be a Tech-Savvy? Sign-Up & Flaunt yourself within your Friends...