Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz Answers-Techweu

quiz techweu
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz Details :

Date – 20th April 2021 – 8 AM to 12 PM

Prize – Free Samsung Galaxy Buds+

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date – 21st April 2021


How To Play Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz 

1, First Of All, Just log in to Your Amazon Account & Open the Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See the Banner Of “Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz – Win Free Samsung Galaxy Ear Buds Pro

3. Just Click On The Banner 

4. On Next Page, Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions

Amazon Samsung Galaxy Ear Buds Pro Quiz Answers

1. Proficient in guerrilla tactics, the COBRA or Commando Battalion for Resolute Action is a special operation unit of which force?

Ans:- CRPF

2.The Maitri Setu, also called The Gateway of Northeast, is built over the Feni River to link which state with Bangladesh?

Ans:- Tripura

3.CROSSROAD which recently sold for $6.6 million, is the most expensive digital art of what kind?

Ans:- Crypto Art

4.Which one of these is not a component of this activity?

Ans:- Palette

5.Which of these actors played this character in a movie that also starred Nicole Kidman?

Ans:- Val Kilmer


Amazon Samsung Galaxy Ear Buds pro Quiz Answers

This is Older Amazon Samsung Galaxy Ear Buds pro Quiz Answers

Question 1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer 1 – CV Raman

Question 2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer 2 – Urdu

Question 3. Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which Gharana?

Answer 3 – Mewati Gharana

Question 4.Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer 4 – Kamala Harris

Question 5. In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer 5 – Sri Lanka


More Details Of This Amazon Samsung Galaxy Buds+ Quiz

This Contest will commence on 28th August 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon. in App”).

Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 3 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

- Advertisement -

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here