Amazon Sony DSLR Camera Quiz answers-Techweu

quiz techweu
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz

Yesterday We have Posted Amazon International Fashion Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion is  The Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz, Where They Are Giving Away free Sony Alpha DSLR Camera.


How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Get The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Techweu Tip: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Sony Alpha camera quiz & You Will Find All Correct Answer to This Amazon Quiz Below.


Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon Sony DSLR Quiz 16th May 2021

Question 1– A species of bacteria discovered on board the International Space Station has been named after which Indian biodiversity scientist?

answer: Seyed Ajmal Khan

Question 2– As per a survey conducted by Duff & Phelps, who has been ranked as the most valuable Indian celebrity for the 4th consecutive year in 2020?

answer: Virat Kohli

Question 3– Which of these former world leaders threw a Zoom party in quarantine to celebrate his 90th birthday?

answer: Mikhail Gorbachev

Question 4– What is the record for the most number of Grand Slam singles titles won by a male player in this sport?

answer: 20

Question 5– When he meets his father during the ‘TIme Heist’ in Avengers: Endgame, he introduces himself by what name?

answer: Howard Potts


1.Which Indian won the BBC India Sportswoman of the Year award for 2020?

Ans:- Koneru Humpy

​2.As of March 2021, Tirath Singh Rawat is serving as the chief minister of which state?

Ans:- Uttarakhand

​3.In March 2021, which company successfully tested a blockchain transaction in space using Danish space firm GomSpace’s satellites?

Ans:- JP Morgan

​4.In which country will you see the most number of people riding this particular vehicle? (measured per capita)

Ans:- Netherlands

​5. Botanically what kind of fruit is this?

Ans:- Berry


More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 23rd March 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 23rd March 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon. in App”).

Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

- Advertisement -

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here