Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Answers Win Free watch-Techweu

techweu quiz answers
- Advertisement -

A quiz is a form of game or mind sport, an attempt to answer questions correctly. It is a game to test knowledge about a certain subject. In some countries, a quiz is also a brief assessment used in education and similar fields to measure growth in knowledge, abilities, and/or skills.

We at techweu work hard to bring you these answers so that everyone can win this type of quiz.

-Advertisement-

Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time 5th April Quiz Answers – Win Free Tommy Hilfiger watches

Today on 5th April, Amazon Has Announced Another Quiz & That is Amazon Pay Quiz. We Have Uploaded All Correct Answers To This Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz.


Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Details :

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 31st December 2020

Prize – Free Tommy Hilfiger men’s watch

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date – 15th January 2021


How To Play Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz 

1, First Of All, Just log in to Your Amazon Account & Open Amazon App

Note – If you already have the app installed then follow Step 3

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz – Win Tommy Hilfiger watch

3. Just Click On The Banner 

4. On Next Page, Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions

Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers

  1. In December 2020, Margaret Keenan, a British grandmother of four, became the first person in the world to receive what? Ans: Pfizer’s COVID-19 vaccine
  2. Breaking, which was introduced in the Olympics for 2024, is the official name for which competitive ‘sport’? Ans: Breakdancing
  3. Frank Carney, who recently passed away, started which popular fast-food chain in 1958? Ans: Pizza Hut
  4. In this Oscar-winning Disney movie, this robot falls in love with which another robot? Ans: EVE
  5. Found in Frankfurt, Germany, this installation is dedicated to what currency? Ans: Euro

Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers – Older Quiz

Q1: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.

Ans- Sobhita Dhulipala

Q2: The teaser for the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?

Ans- Abhishek Verman

Q3: Philately is a field of study that focuses on stamps.

Ans- True

Q4: The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and _ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.

Ans- Venus

Q5: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans- On a pillow

Done !! You have Successfully Completed The Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz 


More Details Of This Amazon Quiz Of Tommy Hilfiger watches

This Contest will commence on 12th March 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th March 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

- Advertisement -

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here